ЦСКА 1948

официален сайт

Добрин Гьонов председател на УС

Добрин Гьонов

Добрин Гьонов е роден на 18.02.1986 г. в София.

Завършва Италианския лицей, след което продължава образованието си в Университета в Падова със специалност „Международна икономика“, а по-късно завършва магистърска програма със специалност „Икономика и финанси“. Добрин Гьонов е бивш състезател по фехтовка, а от 2015 година е част от ръководството на Фехтовален клуб ЦСКА.

Стефан Сотиров член на УС

Стефан Сотиров

Стефан Сотиров е роден през 1990г. в София.

В периода 1996-2008г. учи в Италианския лицей в Горна баня, а през 2014г. завършва „Право“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. От 2015г. е практикуващ адвокат, специализиращ предимно в сферата на гражданското и търговското право. Медиатор, сертифициран от Съюза на юристите в България.

Никола Газдов член на УС

Никола Газдов

Никола Газдов е роден през 1981 г. в София.

Притежава магистърска степен от университета в Мюнхен. Специализирал в Harvard Business School, САЩ. Съдружник в инженерна компания за проектиране на слънчеви и вятърни електроцентрали. Съучредител на ЦСКА 1948.

Мартин Митов член на УС

Мартин Митов

Мартин Митов е роден през 1981г. в София.

Завършва Aдминистрация и управление в Нов български университет. От 2012 година завежда отдел „Тийм спортс“ в международната мултибранд верига за спортни стоки Sport Depot.

Пепа Марникас член на УС

Пепа Марникас

Пепа Марникас е родена през 1976 г.

Завършва специалност „Право“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“ през 2000 г. Вписана е като адвокат в Софийската адвокатска колегия и е управляващ съдружник в адвокатска кантора, специализирана в областта на търговското и гражданското право. Член е на УС от февруари 2018 година.

Ангел Рангелов Почетен председател

Ангел Рангелов

Ангел Рангелов е роден през 1952 г.

Ангел Рангелов е един от легендарните играчи на ЦСКА, останали верни на армейските ценности и отказали да припознаят отбора, настанил се на „Българскa армия“ след умишления фалит на „червените“. Роден е през 1952 г., а в любимия тим идва през 1975 г. С армейците става 3 пъти шампион на България и 2 пъти печели Купата на страната. „Железният“ защитник изиграва 123 мача за ЦСКА, като отбелязва 1 гол. Част е от великия отбор, отстранил двукратния европейски шампион Нотингам Форест през 1980 г. и достигнал четвъртфинал за КЕШ. Ангел Рангелов е съучредител на ЦСКА 1948.