ЦСКА 1948

официален сайт

Добрин Гьонов Изпълнителен директор

Добрин Гьонов

Добрин Гьонов е роден на 18.02.1986 г. в София.

Завършва Италианския лицей, след което продължава образованието си в Университета в Падова със специалност „Международна икономика“, а по-късно завършва магистърска програма със специалност „Икономика и финанси“. Добрин Гьонов е бивш състезател по фехтовка, а от 2015 година е част от ръководството на Фехтовален клуб ЦСКА.

Кирил Котев Спортен Директор

Кирил Котев

Роден е на 18 април 1982 г. в Пловдив, но е юноша на Вихър (Горубляне). През 2000 г. преминава в ЦСКА, но не изиграва нито един мач за армейците. След това се присъединява към отбора на Локомотив (Пловдив), където печели една от двете си шампионски титли на България.

Втората е с ЦСКА по време на втория му престой в клуба. Котев има 83 мача с екипа на „червените” в „А” група, като записва и 13 мача за националния отбор на България в периода 2004-2009 година.

Третият му престой в армейския клуб е през сезон 2017/18, като изнася цялата тежест в сърцето на отбраната, изигравайки 29 мача в Трета лига. След края на сезона слага край на кариерата си и започва работа в ЦСКА като спортен директор.