ЦСКА 1948

официален сайт

ЦСКА надви Беласица (Петрич) и Национал при юношите
ДЮШ
03/17/2021

ЦСКА надви Беласица (Петрич) и Национал при юношите

Програма за мачовете на ДЮШ на ЦСКА за 20 и 21 март
ДЮШ
03/16/2021

Програма за мачовете на ДЮШ на ЦСКА за 20 и 21 март

Победи за ЦСКА U11 и ЦСКА U15
ДЮШ
03/16/2021

Победи за ЦСКА U11 и ЦСКА U15

Програма за мачовете на ДЮШ на ЦСКА 1948 за 13 и 14 март
ДЮШ
03/10/2021

Програма за мачовете на ДЮШ на ЦСКА 1948 за 13 и 14 март

Две победи на старта на полусезона в ДЮШ на ЦСКА
ДЮШ
03/08/2021

Две победи на старта на полусезона в ДЮШ на ЦСКА

Програма за мачовете на ДЮШ на ЦСКА на старта на пролетния дял
ДЮШ
03/02/2021

Програма за мачовете на ДЮШ на ЦСКА на старта на пролетния дял

Програма за контролите на ДЮШ на ЦСКА 1948 между 25 и 27 февруари
ДЮШ
02/24/2021

Програма за контролите на ДЮШ на ЦСКА 1948 между 25 и 27 февруари

Програма за контролите на ДЮШ на ЦСКА 1948 между 18 и 21 февруари
ДЮШ
02/17/2021

Програма за контролите на ДЮШ на ЦСКА 1948 между 18 и 21 февруари

Програма за контролите на ДЮШ на ЦСКА 1948 за 12 и 13 февруари
ДЮШ
02/11/2021

Програма за контролите на ДЮШ на ЦСКА 1948 за 12 и 13 февруари

ДЮШ на ЦСКА се подготвя за новия полусезон
ДЮШ
01/26/2021

ДЮШ на ЦСКА се подготвя за новия полусезон

ТОП 10 голове на ДЮШ на ЦСКА за полусезона
ДЮШ
01/09/2021

ТОП 10 голове на ДЮШ на ЦСКА за полусезона

Коледни поздрави от ДЮШ на ЦСКА
ДЮШ
12/23/2020

Коледни поздрави от ДЮШ на ЦСКА

ТОП 5 мачове на ДЮШ на ЦСКА за есенния полусезон
ДЮШ
12/21/2020

ТОП 5 мачове на ДЮШ на ЦСКА за есенния полусезон

Последен мач на ДЮШ на ЦСКА 1948 за годината
ДЮШ
11/24/2020

Последен мач на ДЮШ на ЦСКА 1948 за годината

Три гола и чиста мрежа за ЦСКА U19 в Симитли
ДЮШ
11/23/2020

Три гола и чиста мрежа за ЦСКА U19 в Симитли